Biomagnetnu terapiju koristimo od 2012. god. i jako smo zadovoljni sa postignutim rezultatima. Prvo ju je koristio moj suprug koji je imao jake glavobolje kao i bolove u leđima. Trošio je Voltaren rapid tablete te Lubor cap., a danas ih više ne koristi i sve su smetnje otklonjene. Također ju koristim i ja i ne trošim nikakve lijekove. Ranije sam trošila Tertesif SR tbl za visoki tlak i Irumed 5 mg. Sada je sve u redu. Nisam mogla hodati po stepenicama, jedva sam disala i glava bi mi pucala od bolova, a sada planinarim bez ikakvih problema. Navečer mi se pojavila bol u ramenu, legla sam na biomagnetnu terapiju i ujutro je sve bilo u redu. Terapiju koju koristim pomaže mi i preporučila bi svakako da vjerujete u to da će vam pomoći, jer ako nemate vjere u dobar ishod tada vam ništa ne može niti pomoći.
Dubravka Š.Zagreb
Mučila me depresija i nesanica dugi niz godina. Bila sam isrcpljena i gotovo na rubu. Koristila sam tablete koje su me doslovno umrtvile, po cijele dane sam samo spavala. Prijateljica me pozvala na prezentaciju vaše tvrtke i kada sam čula da je proizvod PAINflex bez nuspojava i da pomaže slučajevima poput mog, iako sam bila skeptična, odlučila sam ga isprobati. Otkako koristim ovu terapiju, san mi se uravnotežio, bolje sam volje i imam jako puno energije. Okolina me ne može prepoznati, zahvalna sam timu i podršci koju su mi pružili. Puno uspjeha u daljnjem radu.
Gordana I.Varaždin
Nakon godinu dana korištenja biomagnetske terapije moram se zahvalit timu Ht Heim Trends ortopedija što mi je pomogao. S obzirom da se godinama profesionalno bavim sportom, nakon zadnje sportske ozljede i operacija koja je usljedila, oporavak je trajao jako dugo. Po preporuci kolege koji je bio u sličnoj situaciji, kupio sam biomagnetsku terapiju i otkako spavam na njoj, noga mi ne trne, koljeno više nije ukočeno, niti se budim u bolovima tijekom noći. Također, preko dana nemam više vrtoglavice kod naglog ustajanja (zbog niskog tlaka i sportskog srca). Preporučio bih biomagnetsku terapiju svakom tko se što prije želi vratiti svom starom načinu života nakon ozljede.
Marko Č.Odžak, BiH
Već dugi niz godina muči me alergija i alergijska astma. Simptomi mi se pogoršavaju u proljeće. Probala sam razne lijekove protiv alergije, međutim nisu mi pomagali. Organizam me toliko iscrpio da više nisam znala kako si pomoći. Bila sam na puno prezentacija i uvijek bi se nudilo nešto sa magnetima, ali nijedna tvrtka nije imala medicinske proizvode. Vaša tvrtka djelovala je vjerodostojno i ispunila je sva moja očekivanja. Otkako koristim vaš prozivod, stanje mi se u znatnoj mjeri poboljšalo, tablete ne koristim, normalno dišem punim plućima. Zahvaljujem i preporučujem svima.
Ivana V.Gospić
Uvijek sam imala grčeve u nogama i nemirno spavala, budila sam se 2-3 puta tijekom noći. Otkad imam BMT spavam mirno cijelu noć. Grčevi su nestali,tlak mi je stabilan, nije mi više hladno i ne moram se pokrivati električnom dekom. Ujutro se budim odmorena i puna energije. Jako sam zadovoljna i proizvod preporučujem svima koji imaju problema sa spavanjem.
Dragica P.Krapina
Profesor sam tjelesnog odgoja. Prije sedam mjeseci operirao sam kuk, imao sam užasne bolove i nisam se mogao kretati. Koristio sam lijekove protiv bolova koji mi doista nisu pomagali. Liječnik mi je preporučio korištenje magnetne terapije za oporavak nakon operacije. Biomagnetsku podlogu PAINflex koristim unazad tri mjeseca i gotovo da uopće ne osjetim bolove i mogu se normalno kretati, obavljati svakodnevne obaveze zahvuljujući ovom proizvodu
Željko M.Osijek
Hvala od srca vašoj tvrtki što mi je pružila priliku probati i kupiti biomagnetnu terapiju koja je uistinu čudesna. Ovo vam pišem od srca. Do sada sam trošila brdo tableta za glavobolju. Otkad koristim ovaj proizvod glavobolje su prestale, ne mogu vjerovati, na svakom mom druženju s prijateljima i rodbinom dijelim iskustva o terapiji, preporučila bih je svima. To je doista čudesan proizvod, hvala vam.
Štefica P.Zagreb
Godinama sam imala problema s grčevima i proširenim venama. Otkako koristim ovaj proizvod, izbacila sam lijekove i puno se bolje osjećam. Moja je liječnica također odobrila korištenje ove terapije koju nije imala prilike ranije upoznati te je oduševljena poboljšanjem mog zdravstvenog stanja. Proizvod sam preporučila svojim najbližima. Drago mi je da sam na prirodan način uspostavila ravnotežu svog zdravstvenog stanja.
Marica Z.Slavonski Brod
Biomagnetsku podlogu koristim šest mjeseci i pomogla mi je u otklanjanju problema s cirkulacijom. Glavobolje su prestale, tlak mi se normalizirao i tablete protiv bolova sam prestala koristiti. Povremeno podlogu posudim suprugu koji ima problema s reumom i također mu je pomogla. Zglobovi ga više ne bole i bolje se kreće. Drago mi je da sam kupila ovako dobar proizvod i svima ću ga preporučiti.
Anđa L.Zagreb
Poštovani, već duže vrijeme osjećam potrebu da Vam se zahvalim što ste mi prodajom Vašeg proizvoda "PAINFLEX" uveliko olakšali način života. Nepodnošljivi bolovi u donjem dijelu leđa, nesanica, hladne ruke i noge tijekom cijelog dana i noći potpuno su nestali. S dijagnozom Protrusio disci i Lumboischialgia dva do tri puta godišnje bila sam na fizikalnim terapijama, koje su mi bile bolne i uz to oduzimale vrijeme koje sam trebala provoditi na radnom mjestu i s obitelji. Tijekom prošlih nekoliko godina koristila sam tablete protiv bolova i nesanice, koje su mi uzrokovale želučane probleme. Prema Vašem proizvodu, da budem iskrena ,bila sam skeptična jer sam isprobala i druge proizvode koji se nude na tržištu ali bez, za mene, pozitivnih rezultata. Nakon prespavane noći na "PAINFLEX"-u, kojeg koristim već duže vrijeme, ustajem bez bolova i osjećaja hladnoće u cijelom tijelu. Stoga Vam se iskreno zahvaljujem što ste mi omogućili da živim život bez bolova i nervoze koja je stvarala teret meni i mojoj obitelji
Ariana Ć.Metković