[vc_row css=”.vc_custom_1474034875150{background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column css_animation=”bounceIn”]

Obavještavam vas da sam jedan od vjernih korisnika biomagnetske podloge. Nalazi se na trosjedu u dnevnom boravku tako da je svakodnevno koristim. Programirana je na tretman od 20 min. i 10 min. ja u pravilu koristim svih pola sata u jednom tretmanu. Dođem kući umorna i nakon terapije osjećam se bolje. Osim bolova u kralježnici nemam većih problema. Zahvaljujući magnetnoj podlozi ne idem na fizikalnu terapiju.
Zvijezdana Vujnović
Biomagnetna podloga Painflex koju sam kupio od vas učinila je čuda mom tijelu. Ne znam kako, je li tome doprinijela i moja vjera u vaš proizvod ali bio sam u stvarno lošem stanju. Ukočenost ramena i učestale glavobolje bile su moja svakodnevica, grčevi u nogama su me počeli buditi sve češće i bio sam jako frustriran i nezadovoljan sobom. Vrlo sam sumnjičav i skeptičan prema ovakvim proizvodima ali sam se odlučio kupiti i isprobati ga, kao da sam podsvjesno osjetio da je to – to. I evo me potpuno regeneriranog!! Ujutro sam odmoran i dobro raspoložen. Glavobolje su vrlo rijetke, a ukočenost vrata i gornjeg dijela kralježnice te ramena je sasvim nestala. Ne sjećam se kad sam zadnji put imao grčeve u mišićima nogu. Vratio sam se starom načinu života i svim aktivnostima s kojima sam davno prestao zbog zdravstvenih problema koje su narušile moju kvalitetu življenja. Preporučujem je svim svojim prijateljima jer im želim dobro. Hvala vam na ovom proizvodu i želim vam puno uspjeha u daljnjem radu.
Vladimir Legradić
Ne boli me više kralježnica i smanjili su mi se bolovi u nogama, odmorniji sam. Hvala.
Stjepan Šimunović
Biomagnetnu podlogu Pain flex koristimo suprug i ja naizmjenično. Pošto smo oboje već u nekim godinama, imamo problema s bolovima u ramenu, kralježnici i nogama, a suprug je operirao i kuk. Koristeći ovu čudesnu podlogu bolovi su se ublažili pa sad i više spavamo. Služi nam i kao kratki odmor po danu. Postala je naš svakidašnji prijatelj i teško bi se naviknuli da je nema. Hvala vam što mislite na nas i primite lijepe pozdrave od obitelji Videc.
Obitelj Videc
Redovito koristim biomagnetnu podlogu otkad sam je kupio. Mogu reći da se osjećam bolje i bolje spavam. Nemam više bolova u leđima, a bolovi u koljenu i ruci su se smanjili, ali nisu nestali zbog fizičkog posla koji obavaljam. Ujutro nakon buđenja osjećam se odmornije nego prije. Općenito je vidan napredak u poboljšanju zdravlja. Zadovoljan sam kupovinom i korištenjem podloge te bih preporučio i drugima.
Nikolina Rebrina
Kupnjom ovog vašeg proizvoda ne da sam zadovoljan već prezadovoljan. Moje zdravstveno stanje se poboljšalo. Prvenstveno poboljšao se moj san, bez obzira koliko sati spavao uvijek ustanem odmoran, tu su i kralježnica i zglobovi koji me više ne bole. Općenito u svakom pogledu osjećam se mnogo bolje te bi preporučio proizvod što i činim u razgovoru sa svojim prijateljima svim ljudima sa zdravstvenim problemima da si priušte i da ne žale ni jedne kune kao što i ja ne žalim ni jedne kune dane za ovaj proizvod. Od srca vam zahvaljujem.
Nikola Blagojević
Poštovani, Koristim vašu magnetnu podlogu već godinu dana. Jako sam zadovoljna. Koristi je moja cijela obitelj. Srdačan pozdrav.
Nediljka Špirak
Od kada koristim podlogu poboljšali su mi se zglobovi koljena i kukova tako da mogu malo duže šetati, ali još uvijek ne mogu duže vrijeme stajati na nogama. Sada spavam svaku noć na podlozi tako da još uvijek osjetim žmarce kako mi prolaze tijelom. Za sada toliko od mene.
Miroslav Čulig
Zadovoljna sam nalazima, više se krećem, radim ono što prije nisam mogla. Tlak reguliran, zadovoljna sam terapijom.
Milka Mićović
Jako smo zadovoljni s biomagnetskom poglogom Pain flex, poboljšanje je osjetno u rukama, nogama i leđima. Zahvaljujem.
Marija Radić
Javljamo vam se kao vaši zadovoljni korisnici biomagnetne podloge Pain flex. Od kad koristimo podlogu, naše križobolje su puno bolje tj. možemo slobodno reći da su nestale i spavanje je postalo ugodno, kao i početak radnog dana. Svim našim prijateljima preporučili smo podlogu koja nam je promijenila kvalitetu života na bolje. Još jednom vam se zahvaljujemo i lijep pozdrav.
Ljerka i Željko Pribanović
Ja, Josip Babec i moja supruga zahvaljujemo na biomagnetnoj podlozi. Budimo se i dižemo iz kreveta pokretljiviji i zdraviji, kao da su nestali reumatski problemi. Dižemo se odmoreniji i naspavaniji. Lijep pozdrav!
Josip i Katica Babec
Evo da vam javim da sam jako zadovoljan s vašom biomagnetnom podlogom Painflex. Prije nego sam kupio ovaj magnet od vas, imao sam kroničnu bol u vratu i gornjem dijelu kralježnice, ponekad i u donjem dijelu kralježnice. Otkad koristim vaš proizvod bolovi su se u velikoj mjeri smanjili. Ujutro se budim odmoran i spreman za novi radni dan. U mirovini sam i 29.10. punim 71. godinu što nije malo ali mogu se pohvaliti da obavljam dosta poslova koje moji vršnjaci ne mogu zbog bolova u kralježnici. Zahvaljujući podlozi Pain flex na kojoj spavam osjećam se bolje i s manje boli, a više pokretljivosti. Ja sam zadovoljan i nije mi žao novca koji sam dao za ovaj proizvod.
Janko Francisti
Na vaš upit o korištenju biomagnetne podloge Pain flex mogu reći da ju koristimo suprug i ja kao podlogu na bračnom krevetu. Vrlo smo zadovoljni učinkom na miran san, poboljšanju cirkulaciju i općenito zdravstveno stanje, preporučili smo i našim prijateljima.
Iva Ćurak
Ovim putem vam se želim zahvaliti što ste mi omogućili prisustvovati prezentaciji biomagnetne podloge Pain flex. Imala sam strašne grčeve u nogama, kada sam čula da je uzrok tome nedostatak kisika u organizmu, odmah sam se odlučila na kupovinu. Nakon izvjesnog vremena ti su problemi nestali. U međuvremenu mi je otkrivena osteoporoza, u ovom slučaju mi podloga olakšava oporavak tako da mogu obavljati sve svoje kućne poslove. Svima koji imaju zdravstvenih problema preporučujem biomagnetnu podlogu Pain flex.
Elizabeta Bušić
Vašu biomagnetnu podlogu Pain flex koristi moja supruga, a ja ponekad jer se osjećam ugodno koristeći podlogu. Supruzi se bol u kukovima smanjila i lakše podnosi noć jer joj pritisak na kukove ne smeta.
Dušan Križanac
U vezi vaše biomagnetne podloge Pain flex jako sam zadovoljan. Zdravlje mi se jako promijenilo, osobito leđa, koljeno, zglobovi na stopalima me više ne bole. Desno rame nakon operacije je bilo dosta bolno ali sada bolovi su nestali. Kada imam glavobolju kroz noć prestane. Podlogu koristim skoro godinu dana na njoj spavam 14 dana pa prekinem na 14 dana i dalje je sve super. Tko ne vjeruje neka samo proba 2 dana. Ne bih je dao ni za što.
Branko Medved
Pozdrav poštovani! Iznimno mi je drago što sam čuo za vas i imao priliku da kupim biomagnetnu podlogu Pain flex. Umirovljenik sam i svoje vrijeme provodim uređujući oko kuće i vočnjaka, košenje trave, obrezivajući voćke i sl. To zna biti naporno ali zato svaki dan odvojim pola sata za terapiju na Pain flex podlozi. Nakon toga osjećam se bolje, poboljšava cirkulaciju, ne bole me mišići i nakon toga nesmetano spavam. Imam lijepo iskustvo i svakome bi preporučio Pain flex magnetnu podlogu. Hvala vam!
Antun Glavčević
Cijenjena gospodo! Što da vam kažem, zadovoljna i prezadovoljna, čak sam posudila svojoj kćerki na 30 dana da se uvjeri kako je proizvod dobar. Riješila se glavobolje i sada mirno spava.
Anica Mercvajler
Poštovani, budući da sam korisnik vašeg proizvoda, biomagnetske podloge, već duži period, koristim ovu priliku da vam potvrdim da je vaš proizvod SUPER. Ja sam odlično, moje zdravstveno stanje se zaista promijenilo na bolje. Otkada koristim biomagnetsku podlogu nije mi potrebna fizikalna terapija, a i opće stanje organizma mi se popravilo. To se odnosi na moju krvnu sliku i moje raspoloženje. Svi me pitaju otkuda crpim snagu i energiju, ja im kažem iz magneta. Sretna sam što sam se odlučila i kupila magnetsku podlogu. Sa štovanjem, Ana
Ana Medarić
[/vc_column][/vc_row]