Marinko Matić

Marinko Matić je naš savjetnik za zdravlje i zdravo spavanje, s više od 7 godina iskustva u ovom području. Njegova karijera posvećena je pomaganju ljudima da postignu optimalno zdravlje kroz kvalitetan san. Obrazovanje je stekao u Švicarskoj i Njemačkoj, gdje je usavršio svoje vještine i znanja.

Marinko je poznat po svojoj predanosti klijentima i individualnom pristupu svakom problemu vezanom uz spavanje. Kroz godine rada razvio je metode temeljene na znanstvenim istraživanjima i praktičnim iskustvima. Kontinuirano se usavršava kroz seminare, radionice i stručne konferencije, kako bi svojim klijentima pružio najnovija znanja i tehnike.

Njegov rad odlikuju profesionalizam, empatija i predanost, što ga čini nezamjenjivim članom našeg tima. S Marinkom možete biti sigurni da ćete dobiti najbolje savjete za unapređenje zdravlja i kvalitete sna.

Goran Kalajdžić

Goran Kalajdžić je naš savjetnik za zdravlje i kvalitetan san, s pet godina iskustva u ovom području. Svoju strast prema poboljšanju zdravlja kroz dobar san razvio je tijekom studija u Austriji i Njemačkoj. Goran je predan pružanju praktičnih i učinkovitih savjeta kako bi vam pomogao postići optimalno zdravlje i dobrobit. Njegovo znanje i iskustvo čine ga ključnim članom našeg tima, uvijek spremnim da vas vodi prema boljem snu i zdravijem životu.